Grilování s kouřovým aroma


Vůně grilovaných pochoutek se během teplých dnů  line z mnoha zahrad. Můžeme ji lehce obohatit o vůni kouře z bukového dřeva, když použijeme grilovací štěpky.

 

Vůně z bukových štěpek je vhodná ke grilování masa i zeleniny

 

Kouřové aroma
Milovníci příjemné kouřové chuti jistě ocení letošní novinku v podobě grilovacích bukových štěpek Solo. Při grilování vytvoří přírodní aromatický kouř, který grilovaným pokrmy dodá lehce uzený nádech.

 

Balení bukových štěpek je k dostání za cenu 50 Kč

 

 

Na gril jedině vlhké
Bukové štěpky vytvoří dřevité aroma pro lepší chuť masa či zeleniny, který je příjemně provoní. Štěpky před použitím ponořte na půl hodiny do vody, a po vyjmutí z vody je nasypte na gril, přesněji pod rošt mimo žhavé uhlíky, jinak by se vznítily. V případě plynového grilu zabalte štěpky do alobalu a vložte mimo grilovací prostor. Bukové dřevo postupně vytváří aromatický kouř, který zajistí opravdový gurmánský zážitek z hotového jídla.

 

 

TEXT: REDAKCE
FOTO: SOLO MATCHES & FLAMES

 


Komentáře

Napsat komentář