U tohoto článku nebylo technicky možné zajistit fotografie a obrázky.

KNIHY

Kategorie: Zahrada | Autor: FOTO ČEŘ, ARCHIV A BLACK & DECKER

Pěstujeme jahody

Ludmila Dušková, Jan Kopřiva

78 stran, cena 88 Kč

Knížka uceleně pojednává o problematice pěstování jahod. Srozumitelné a přitom podrobné odpovědi na řadu otázek týkajících se způsobů pěstování, výsadby, rozmnožování, výživy, hnojení, ochrany proti chorobám a škůdcům v ní najde začínající pěstitel i zkušený zahrádkář. Hospodyně zase ocení recepty na zpracování úrody.

Udírny a zahradní krby

Václav Vlk

64 stran, cena 59 Kč

K venkovnímu posezení v posledních letech už neodmyslitelně patří i udírny a zahradní krby. Zkušený autor předkládá na stránkách publikace, doplněné mnoha názornými ilustracemi Josefa Šťastného, řadu podrobných návodů, jak si některý z krbů či udíren postavit. Osm závěrečných stran je věnováno zajímavým receptům.

Pergoly, ploty a terasy

Helga Voit, Anton Hinkofer

96 stran, cena 139 Kč

Chystáte se stavět pergolu, plot z fošen nebo tyčkový plot, vydláždit terasu betonovými dlaždicemi, kamennými deskami nebo cihelnou dlažbou? Všechny pracovní kroky jsou popsány a vysvětleny slovem a mnoha obrázky. Vyzkoušené moderní návody pro práci svépomocí jsou zárukou dobrého výsledku.

Nemovitosti vzory smluv a podání + CD-ROM

Ladislav Rolný

320 stran, cena 339 Kč

V třetím přepracovaném vydání najdete vzory smluv upravujících převod nemovitostí, vzory podání na katastr nemovitostí, vzory smluv na převod družstevních bytů a vzory daňových přiznání a související právní předpisy. Autor také poradí, jak provést např. reálné rozdělení, proč není výhodné ideální spoluvlastnictví, jak provést zápis (výmaz) do katastru nemovitostí ad. Na CD-ROMu jsou zpracované vzory, vyplněná daňová přiznání a související právní předpisy v aktuálním úplném znění.

Tepelné mosty

Roman Šubrt, Michal Volf

156 stran, cena 190 Kč

Publikace, určená odborné veřejnosti, zahrnuje podrobné řešení nejčastěji používaných a v praxi stále často špatně navrhovaných detailů z hlediska tepelných mostů. Druhé přepracované vydání obsahuje požadavky podle nové normy, způsoby výpočtu návrhu stavby a vyřešení 56 detailů.

Uvedené publikace si můžete písemně objednat na adrese: Časopisy pro volný čas, s. r. o., Zelený pruh 95/97, 140 00 Praha 4, kde vám zařídí její zaslání na dobírku přímo z nakladatelství Grada Publishing. Prosíme, při objednání uvádějte svoje telefonní číslo!

KNIHY