Pomalý hrnec


Největšími výhodami Pomalého hrnce® jsou úspora času a nízká spotřeba elektrické energie. Čas uspoříte tím, že maso a ostatní ingredience vložíte do hrnce a zatímco se jídlo vaří, můžete se věnovat jiné činnosti. Během vaření se obsah hrnce nemusí kontrolovat, hrnec vaří bezpečně i bez dozoru. Jídlo se vaří pozvolna, takže se z něj neodpařuje tekutina, může obsahovat pouze malé množství koření i soli a připravuje se bez tuku (je tedy vhodné i pro přípravu různých diet). Nemůže se připálit, „neuteče“ a nemusí se průběžně míchat. Hrnec stačí jen zapnout – na I. stupeň se jídlo vaří asi 8 hodin, na II. stupeň 4 až 5 hodin. Pomalý hrnec® ocení zaměstnané ženy i muži, maminky s malými dětmi, ženy v domácnosti, ale i chataři a chalupáři.
Cena 3225 Kč.

www.bionaire.cz


Komentáře

Napsat komentář