Perníková srdíčka
K tradičním druhům vánočního cukroví patří perníčky s jejich nezaměnitelnou vůní po skořici, badyánu, hřebíčku, vanilce, anýzu a dalším koření. Pečeme chaloupku, hvězdičky, různá zvířátka, Mikuláše, zvonce i srdíčka. Ta se hodí nejen na Vánoce, ale můžeme je darovat i ve svátek svatého Valentýna, o Velikonocích, ke svátku maminek a lze jimi ozdobit i svatební tabuli. Možností, jak je ozdobit, je nepočítaně.

Zdobení bílkovou polevou si pohrává s motivem srdce

Dvě barvy nabízejí mnoho možností při dekorování perníčků

Bílá poleva z bílků a cukru s barevnými cukříky

Čáry a tečky připomínají filetovou krajku

Jednoduché, přitom efektní

Nepravidelný vzor z pouhých teček

Spirály doplněné barevným bonbonkem

V potřebách pro cukráře najdete barvy, silikonovou formu na marcipán ve tvaru srdce i drobné růžičky

S tubou s polevou se pracuje jako s tužkou

Do obarvené polevy nejprve zapustíte čokoládovou rýži a pak ji bíle pomalujete







