Otvíráky na konzervy a láhve
Není otvírák jako otvírák. S těmi dobře a promyšleně konstruovanými otevřeme konzervu nebo vytáhneme zátku z láhve bezpečně, téměř bez námahy a jedna dvě. Některé se navíc pyšní i hezkým designem.
Není otvírák jako otvírák. S těmi dobře a promyšleně konstruovanými otevřeme konzervu nebo vytáhneme zátku z láhve bezpečně, téměř bez námahy a jedna dvě. Některé se navíc pyšní i hezkým designem.
Dobrým pomocníkem v kuchyni může být samostatný pracovní stolek, nejlépe mobilní, či stolek servírovací.
Je jasné, že bez hrnců a pánví se neobejde žádná kuchyně, kde se opravdu vaří.
Základem přípravy dokonalého rizota je kvalitní kulatozrnná rýže arborio a pár pečlivě vybraných surovin.
Špagety jsou synonymem italské kuchyně.
Nostalgie po minulých časech se projevuje nejen u nábytku, ale dotkla se i kuchyňských spotřebičů.
Mleté maso nemusíme použít jen na sekanou, dají se z něj vymyslet originální recepty! Třeba pizza, výborné chilli con carne nebo srbské čevabčiči! Mleté maso s rozinkami 500 g mletého masa, 1 hrst rozinek, 1 plátek bílého chleba nebo bagety, 300 ml mléka, 1 červená cibule, 1 lžíce kari, 1 lžíce kurkumy, 1 hrst rozinek, 1 hrst vlašských ořechů, 3 lžíce meruňkového džemu, 1 citrón, 5 vajec, 30 ml olivového oleje, 1 hrst čerstvého koriandru, pepř a sůl Troubu předehřejeme na 180 °C.