Zahradní sochy jako zahradní dekorace

Rubrika: Market

Mezi oblíbené zahradní dekorace patří bezesporu zahradní sochy a sošky zvířat. Tento typ zahradních dekorací se vyrábí z různých materiálů, ale pokud si přejeme, aby nám zahradní sochy přinášely radost po dlouhou dobu, doporučujeme volit pro zahradních sochy a sošky kvalitní a trvanlivé materiály.

Eshop podporující české výrobky www.zahradnidekorace.cz

Mezi osvědčené materiály zahradních soch patří přírodní pískovce, ale i umělý pískovec. Výrobky z přírodního pískovce navíc patří mezi luxusní materiály, u kterých kromě pravého pískovce vystupuje i umělecká hodnota díla, zahradní sochy. To se odráží i na vyšší ceně za tyto skvostné jedinečné prvky zahradní architektury, jako jsou zahradní sochy z přírodního pískovce.

Díky tomu jsou zahradní sochy z umělého pískovce velmi zajímavou a žádanou variantou. Kvalitní umělý pískovec je skvělým materiálem pro zahradní sochy jako náhrada za přírodní pískovec, a to nejen z hlediska ceny. Umělý pískovec je možné totiž opatřit již při výrobě přísadami, které zabraňují nasákavosti, a tím zvyšují životnost a pevnost těchto kamenných výrobků a zahradních dekorací.

Sochy na zahradu, socha svatého Josefa, socha panny Marie, socha Buddhy, …

Pro nadšence nejen rozlehlých zahrad, zámeckých parků, ale i malých útulných zahrad a zákoutí jsou zajímavou dekorací zahradní sochy nebo sošky zvířat. Velikost těchto pískovcových soch je od malých soch zvířat, přes sochy andělů až po velké sochy, například socha svatého Josefa, panny Marie, sochy Buddhy, socha sv. Petra atd.

Vánoční betlém, sochy andělů, sošky andělíčci

Pro dobu vánočních svátků jsou vhodné vánoční sošky a vánoční betlémy. Velký vánoční betlém z pískovce s 10-ti postavičkami o výšce 27 cm je možné dle své fantazie naaranžovat a umístit jak do interiéru tak do exteriéru. Další možností jsou různé typy soch a sošek andělů společně s vánočními betlémy v několika velikostech.

Sochy a sošky zvířat

Okolí jezírka nebo malé zahrádky příjemně doplní zahradní sošky zvířat na zahradu jako jezírkové zahradní dekorace v podobě sochy žáby, sochy ryby, ale i socha vodníka. Na zahradu můžete také umístit sochu orla, sochu sovy.

Nášlapné kameny a šlapáky z pískovce

Kamenné nášlapy do zahrady jako nášlapné kameny do trávníku jsou vyrobeny z přírodního pískovce.

Zahradní šlapáky z přírodního pískovce Vám zároveň poskytnou kouzlo přírodního kamene, který je věčný a krásný. Dalším typem šlapáků jsou kamenné šlapáky ze žuly. Tyto žulové šlapáky se perfektně hodí pro japonské zahrady.

Kamenné šlapáky a nášlapné kameny z kamene Vám:

  • pomohou vytvořit romantická zákoutí a cestičky
  • dovolí i po dešti projít se po zahradě a nešlápnout tak do promočené půdy
  • přinesou do každé zahrady další prvek, který budete mít rádi.

Text, obrázky, eshop: www.ZahradniDekorace.com

Kontakt: info@zahradnidekorace.com, +420 734 449 449

Komerční prezentace

Zahradní sochy jako zahradní dekorace