Novinky do koupelen

Barevný odstín Water blue s tyrkysovým tónem, který spojuje uklidňující účinky zelené a modré a připomíná pohled na mořskou hladinu, se bude vyjímat na otopném tělese Koratherm Aquapanel hlavně v barevně neutrální koupelně. Od 4 660 Kč bez DPH (Foto: Korado)

Nemusíme se pouštět do přestavby celé koupelny, když ji chceme změnit. Někdy stačí jen vyměnit starší zařizovací prvky za nové, jež přinesou funkční vylepšení nebo promění její vzhled. Jinou tvář a komfort získá koupelna díky novým bateriím, umyvadlu, ale i drobným doplňkům, jako jsou věšáky, poličky, háčky nebo předložka.

Hlavová sprcha GROHE Tempesta 250 o průměru 250 mm (kulatá nebo hranatá) poskytuje mimořádně široký dešťový proud, který pokrývá celé tělo. Úsporná technologie EcoJoy omezuje průtok vody na 9,5 l/min, aniž to poznáte na výkonu. Foto: Grohe

Retro baterie ze série morava stará mosaz se dvěma tradičními elegantními kohoutky dodá koupelně stylový nádech historie. Kromě umyvadlové nástěnné můžete mít i stojánkovou a vanovou. 3 933 Kč (foto: Slezák – RAV CZ)

Text: Iva Tvrzová
Foto: se svolením firem Slezák – RAV CZ, Grohe, Grund, Korado

Novinky do koupelen