U tohoto článku nebylo technicky možné zajistit fotografie a obrázky.

Pochutnejte si s Dagmar Kludskou

Kategorie: Volný čas | Autor: Věnceslava Dezortová

spisovatelkou a astroložkou

Pochází ze známé cirkusové rodiny a v mládí se věnovala artistice. Teď je vyhledávanou astroložkou a vykladačkou karet. Úspěch má i jako spisovatelka, vyšlo jí přes deset knížek. Ráda pracuje na zahrádce a se zájmem pozoruje, co všechno vyrůstá ze semínka. To považuje za skvělou relaxaci. Pro uklidnění nervů má ještě jiný recept – projít se v dešti, samozřejmě bez deštníku. A recept na něco dobrého k jídlu? Také jich má dost, vždyť je matkou tří dětí.

Kuře se zeleninou v alobalu

Kuře rozporcujeme na čtvrtky, osolíme, okořeníme černým pepřem, oreganem, bazalkou a kousky urovnáme do alobalu. Obložíme sekanou cibulí, paprikou a rajčaty, posypeme petrželovou natí, pokapeme olejem a zabalíme tak, aby šťáva během pečení nevytekla. Pečeme v troubě asi 45 minut. Lze jíst i bez přílohy (v případě diety) nebo s brambory či hranolkami.

Popisy k obrázkům

Pochutnejte si s Dagmar Kludskou