Postel s úložným prostorem na celý život

Rubrika: Market

Dva v jednom. Tak zpravidla zní popis k nějaké pochybné slevové akci. V tomto případě ale jde skutečně o spojení dvou užitečných věcí, výhody postele z masivu a úložného prostoru navíc.


Úložného prostoru není nikdy dost

Postele s úložným prostorem představují velmi praktický kus nábytku. Zvlášť pokud ve svém bytě řešíte nedostatek míst, kam umístit věci, které nepotřebujete na denní bázi. Prostor pod postelí je jako stvořený pro skladování sezónních věcí, jako jsou zimní bundy, čepice, šály či naopak letní boty nebo kolečkové brusle. Skvěle se hodí také pro uskladnění ložního prádla nebo nepoužívaných peřin, připravených pro návštěvy.

Pod postel zkrátka ukládejte věci, které nepoužíváte příliš často. Přístup k nim totiž není tak snadný, jako u běžných skříní a zásuvek.

Snadný přístup k uloženým věcem ze všech stran postele

Do úložného prostoru pod postelí lze přistupovat několika způsoby. Tím nejjednodušším je skrze výklopné lamelové rošty. Rošt je ve třech čtvrtinách své délky opatřen pístem, který vám zajistí snadný přístup k uloženým věcem. Kvalita roštu touto vychytávkou nijak netrpí. Druhá varianta spočívá v použití klasického šuplíku, který se umístí pod postel. Podle dispozice vaší ložnice a místa kolem postele si vyberte mezi vysouváním do strany, nebo do čela.

Masiv zaručuje dlouhou životnost a žádné vrzání

Druhou zásadní charakteristikou masivní postele s úložným prostorem je použitý materiál. Masiv je v pravém smyslu jeden kus rostlého dřeva. Postel z něj je pevná a velmi odolná. Ani po několika letech používání neuslyšíte při ulehávání nepříjemné vrzání ani praskání. Masivní postele jsou známé pro dlouhou životnost, můžeme tak mluvit o investici na celý život.

Možná největší výhodou postelí z masivu je jejich přírodní vzhled. Design masivního dřeva nikdy nevyjde z módy a skvěle se kombinuje s dalšími doplňky do ložnice. Postel navíc provází lehká vůně přírodního dřeva.

Postele z masivu jsou zároveň zdravotně nezávadné. Neobsahují žádné chemické příměsi, bez obav o své zdraví tak na nich mohou spát i astmatici a alergici.

Nabídka kvalitních postelí s úložným prostorem

Kvalitní postele s úložným prostorem naleznete na webu spime.cz. Jedná se o přímého výrobce postelí, který se specializuje právě na postele z kvalitního dřeva. V jeho nabídce kromě postelí naleznete i matrace ze značkových pěn či třeba rozkládací masivní postele. Pokud by se vám zalíbila jiná postel, než která je na stránkách uvedená s úložným prostorem, potěší vás zpráva, že k jakékoliv posteli z nabídky lze snadno úložný prostor přidat. Pokud budete mít štěstí, narazíte na webu spime.cz na jednu z akčních nabídek, které se zde často objevují.

 

 

Komerční prezentace

Postel s úložným prostorem na celý život