Hadice která se nikdy nezamotá

S hadicí je někdy potíž, což ví každý chalupář, chatař a zahrádkář. Hadice je těžká, za nějakou dobu se začne zamotávat a sukovat. Už máte dost toho, že vás bolí záda od věčného smýkání a popotahování zahradní hadice? Že se musíte věčně ohýbat a rozmotávat ji? Řešením může být hadice, kterou se automaticky natáhne na trojnásobek své délky, jen co otevřete kohoutek.

 

 

A když vodu vypnete, za pár vteřin se automaticky smrští a nikdy se nemusí smotávat. Jak to funguje? Když jste s prací s hadicí hotoví, jednoduše zavřete kohoutek a jak voda vyteče, Xhose se během několika vteřín automaticky smrští do původní velikosti. X-Hose se ve smrštěném stavu vejde do kbelíku nebo do květináče. Kromě toho je velmi lehká, protože při maximální délce 22,5 metru váží půl kilogramu. Připojit k ní můžete standardní příslušenství včetně různých nástavců na zalévání, kropení a zavlažování.

 

 

U různých prodejců seženete hadici za ceny v rozmezí zhruba 700 až 1000 korun za 30 metrů, lze ji koupit i v menších rozměrech.

 

TEXT: REDAKCE
FOTO: ARCHIV FIREM

Hadice která se nikdy nezamotá