U tohoto článku nebylo technicky možné zajistit fotografie a obrázky.

dopisy

Kategorie: Dopisy | Autor:

Milí čtenáři, PIŠTE, MAILUJTE!

Na vaše názory, nápady a tipy se stále těšíme. Nově jsme se ale rozhodli tuto stránku obohatit i o vaše obrázky. Abyste to neměli tak jednoduché, omezíme vaši fototvorbu tematickým okruhem, který vyhlásíme pro dva nejbližší následující měsíce. Nejhezčí a nejzajímavější dopisy a obrázky uveřejníme a jejich autorům pošleme dárek.

Nezapomeňte uvést svoji adresu, abychom vám dárek mohli poslat! V případě uveřejnění dopisů si redakce vyhrazuje právo vaše texty krátit.

Téma pro č. 3: (posílejte do 8. 2. 2010)

Zimní sport a radovánky

Téma pro č. 4: (posílejte do 8. 3. 2010)

Naše okno

Vážená redakcia CH & CH, v čísle 9 ste uviedli na strane 64 zaujímavú myšlienku s návodom na ručný papier. Trochu ma to zaujalo, tak som to skúsil. Má to niečo do retra či nostalgie dávnych čias. A kedže sa blíži vianočný čas, tak vám moje výtvory posielam. Teším sa na ďalšie čísla!

Mikuláš Bömches, Bánská Bystrica

obrázky měsíce…

Krása zimní krajiny

Klap, klap, klapity, klap. Takhle se občas hrdě nesou koníčci se svými jezdci kolem chalupy. Vždy se na ně rádi podíváme, ale v tomto případě jsem honem utíkala pro fotoaparát, protože jiskření bílé zimní peřiny umocněné klapáním podkov se nedalo nechat bez povšimnutí. Klap, klap, klapity, klap.

Miriam Blažková, Brno Vážená redakce, nevím, jestli zaslané fotografie splňují vaše představy, možná ani nejsou dost kvalitní – jsem fotograf amatér. Spíš to berte tak, že se vám ohlásil váš veliký fanda s potřebou dát vám to najevo. V naší vesničce žijeme necelé dva roky, jezdívali jsme tudy na kole a vždy se nám tu velmi líbilo. Až se to takzvaně „ šiklo“ a usídlili jsme se tu natrvalo. Dle počátečního mínění našich dětí jsme se zbláznili, protože jsme opustili zrekonstruovaný byt v paneláku a začali na stará kolena znovu od píky v malém domečku, téměř čtyři roky opuštěném. Ale my víme své, zdejší krajina nás svou krásou a malebností vtáhla a už nepustila. Čím dál víc jsme doslova posedlí vším, co jsme svým přestěhováním získali: svobodou bydlení, zahradou hned u domečku, skvělými sousedy, prostě vším. A váš časopis nám nabízí přehršle nápadů a inspirací k tomu, co zde tvoříme a chceme vytvořit, i když naše plány a možnosti nejsou zdaleka tak velkolepé jako některé zde publikované. Ale to vůbec nevadí! Stačí třeba i malinký nápad – polička, skalka, kytičky, ale i nadšení stejně nadšených, jako jsme my. Děkujeme!

Blanka Nováková, Tis u Blatna

***

BALÍČEK KOSMETIKY ZA DOPIS Autorům uveřejněných dopisů posíláme balíček kosmetiky značky Radox

Chatař chalupář, Táborská 5, 140 00 Praha 4 e-mail: chatar.chalupar@provolnycas.cz šéfredaktorka: martina.lzicarova@provolnycas.cz Chcete-li mailovat i ostatním členům redakce, e-mailová adresa zní: jmeno.prijmeni@provolnycas.cz

Popisy k obrázkům

Hana Maxerová, Znojmo

Alexandr Vokros, Cheb

dopisy