Praktickou knihu o konzervování vyhráli….


Zavařenina

Kniha nabízí všechny způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady.To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi.

Soutěžní otázka:

Je med konzervačním prostředkem?

 a) ano b) ne

 

 

 

 

 

 

Tři z vás dostanou knihu o konzervování z Nakladatelství Euromedia, k.s..

Pravidla soutěže:

Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 16. 9. 2012. Slosování výherců proběhne 17. 9. 2012.

Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!

Další podmínky soutěže najdete zde.

Informace o partnerovi soutěže:

Veškeré informace o firmě a jejich produktech naleznete na www.bux.cz.

Výherci: Anna Pytlíková z Holýšova, Jiří Tvaroh ze Smržovky a Eva Opltová z Předklášteří.

Gratulujeme!


Komentáře

Napsat komentář