Pro tři výherce knihy se vzory pletení !

Rubrika: Soutěže

Správná odpověď: 300.

Výherci: Jana Metlíková z Dubu nad Moravou, Michaela Palivcová z Lnář a Klára Pelclová z Dobrušky. Gratulujeme!

Nápaditý průvodce vzory k pletení, které musíte vyzkoušet – žhavé novinky i nadčasová klasika.

Publikace poslouží jako výjimečný zdroj neotřelých nápadů pletařkám všech úrovní pokročilosti. Ani na přeplněném trhu a v obrovské konkurenci se Pletené vzory neztratí, protože se jedná o jedinečnou knihu. Při její přípravě se spojily dvě zkušené návrhářky vzorů ručního pletení a vytvořily dosud nevídanou sbírku vzorů. Každý si přijde na své. Nebude zklamán ani ten, kdo by hledal klasické vzory. Ovšem pravý poklad spočívá v nových předlohách, které nenajdete v žádné jiné knize.

Vzory jsou pro přehlednost rozděleny do devíti barevně odlišených kapitol, jsou označeny stupněm obtížnosti a seskupeny podle techniky pletení: hladce a obrace, pružné vzory, křížená oka, copánky, krajkové vzory, bambulky, barevné proužky, norské vzory, neobvyklé vzory – včetně zajímavostí, jako je prolamované a oboustranné pletení – a písmena a číslice. Tato kniha je zkrátka nezbytností pro každou zapálenou pletařku.

Detailně rozepsaný postup řádek po řádku a doprovodné, přehledné schéma i seznam zkratek a symbolů umožní pletařkám zvyknout si na používání schémat, což bude zásadní pro pletení složitějších motivů nebo dílů, jejichž základem je rozsáhlé opakování.

 

Soutěžní otázka:

Kolik vzorů pletení je popsáno v knize Pletení – vzory od A do Z?

 

 150 300

 

 

 

 

 

 

 

Tři z vás, kteří správně odpoví, dostanou knihu Pletení – vzory od A do Z od nakladatelství Metafora.

 

Pravidla soutěže:

 

Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 24.5.2015. Vyhodnocení soutěže proběhne 25.5.2015.

 

Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!

 

Další podmínky soutěže najdete zde.

Informace o partnerovi soutěže najdete na:www.metafora.cz.

Pro tři výherce knihy se vzory pletení !