Vánoční soutěž – třetí týden!

Rubrika: Soutěže

Vánoční soutěž našeho webu bude probíhat pět týdnů. Našimi partnery jsou firmy Kitl, Dedra, KDS Sedlčany a Concept a hlavními sponzory soutěže jsou firmy Remoska a Vorwerk.

V týdnu od 17. do 23.11.2014 můžete vyhrát:
3x dárkové balení Kitl a remosku Gradient od firmy Remoska

V týdnu od 24. do 30.11.2014 můžete vyhrát:
3x balení pracích prostředků Dedra a remosku Gradient od firmy Remoska

V týdnu od 1. do 7.12.2014 můžete vyhrát:
5x kuchyňský nůž od KDS Sedlčany a remosku Gradient od firmy Remoska

V týdnu od 8. do 14.12.2014 můžete vyhrát:
3x konvici Concept a čistič oken Vorwerk Kobold VG100 od firmy Vorwerk

V týdnu od 15. do 21.12.2014 můžete vyhrát:
3x gril Dedra a robotický vysavač Kobold VR200 od firmy Vorwerk

22.12.2014 vylosujeme hlavní výhru celé soutěže, kterou je úklidový systém Vorwerk Kobold VK150 s nástavcem na koberce EB370 od generálního sponzora soutěže firmy VORWERK.

Máte se tedy na co těšit. Přejeme hodně štěstí ve hře a krásné a klidné vánoce Vám všem!

____________________________________________________________________________________

KDS Sedlčany – české nože s kvalitním ostřím

Nožířské výrobní družstvo KDS Sedlčany je tradiční český výrobce kvalitního nožířského zboží s více než šedesátiletou historií. Pokud se blíže seznámíte s jeho historií a sortimentem, dokážete možná správně odpovědět na soutěžní otázku na konci článku a získáte tak šanci vyhrát kvalitní kuchyňský nůž z produkce KDS.

KDS Sedlčany bylo založeno v roce 1950, nožířská tradice jeho zakladatelů však sahá až do 18. století. Přímým předchůdcem totiž bylo Rebcovo nožířství, vyhlášené mistrovskou kvalitou svých výrobků. Z produkce Rebcova nožířství pocházely kromě populárních zavíracích selských nožů i slavné žiletky „Rebec“. Praktické a kvalitní nože z výroby KDS se v minulém století našly doslova v každé české domácnosti a vzhledem k jejich dlouhé životnosti a kvalitě je často používalo i několik generací hospodyněk a kuchařů. KDS Sedlčany však nezásobovalo jen domácí trh, jeho výrobky se prosadily na mezinárodní úrovni a dnes je kromě mnoha evropských zemí znají třeba i v Kanadě nebo Japonsku .

Těžištěm výroby KDS je i v současnosti především sortiment kuchyňských a řeznických nožů a náčiní. Významnou část produkce představují i nůžky a hygienické náčiní všech druhů. Dále jsou to řezné díly do masostrojků a kuchyňských robotů a v neposlední řadě pak vybavení pro zahradníky i nože zavírací, trempské nebo lovecké. Při výrobě je používán hutní materiál převážně zahraniční provenience, zejména z Francie.

Na prvním místě v sortimentu KDS stojí v současné době prestižní řada kovaných kuchařských nožů KING´s ROW. Tyto nože prvotřídní kvality jsou navrženy tak, aby pokryly veškeré požadavky profesionálů. Čepele jsou z vysoce kvalitní francouzské oceli s obsahem uhlíku, chromu a molybdenu, zajišťující vysokou tvrdost a korozivzdornost. Po dokonalém vybroušení je zajištěna velmi dlouhá, téměř celoživotní trvanlivost ostří.

Mezi čerstvé novinky se pak řadí souprava řeznických nožů TOP 5. Tato souprava obsahuje pět nejoblíbenějších nožů z Řady PROFI LINE. Jedná se o nože z kvalitní nerezové oceli, jejichž  moderními ergonomické rukojeti snižují namáhavost a zvyšují bezpečnost práce při jejich použití.

Z opačného konce bohatého výrobního programu KDS Sedlčany lze zmínit třeba nůž se škrabkou, který nedávno zvítězil ve srovnávacím testu škrabek na brambory internetového magazínu PROŽENY.CZ.

Více se o sortimentu i historii KDS Sedlčany dozvíte na internetových stránkách www. kds.cz, které nedávno prošly kompletní přestavbou. Na přehledných, moderně řešených stránkách najdete mimo jiné kontakty na firemní i spolupracující prodejny a samozřejmě E-shop s kompletním sortimentem.

A nyní už k slibované soutěži. Pokud správně odpovíte na níže uvedenou soutěžní otázku, můžete vyhrát Kuchyňský nůž Trend 7“.

Patří mezi nejoblíbenější kuchyňské nože ze špičkové řady Trend, která se mimo jiné vyznačuje použitím vysoce kvalitní oceli, vysokou tvrdostí čepele a nýtovaným upevněním čepele ke střence, které vylučuje její vylomení. Tento nůž je ideální pro krájení i sekání masa, ryb nebo zeleniny. Nůž svou konstrukcí splňuje nejnovější bezpečnostní i hygienická kritéria a lze ho mýt v myčkách. Váži 120 gramů a délka jeho ostří je 17,5 cm.

 

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje nová řada řeznických nožů ve výrobním programu KDS Sedlčany?

 FROSTHARD TREND ROYAL

 

 

 

 

 

 

Pět z vás, kteří správně odpoví, dostanou nůž od KDS Sedlčany, šestý výherce získá remosku Gradient od firmy Remoska.

Pravidla soutěže:

Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 7.12. 2014. Vyhodnocení soutěže proběhne 15.12. 2014.

Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!

Další podmínky soutěže najdete zde.

Informace o partnerech  a sponzorech soutěže:

Veškeré informace o firmě a jejích produktech naleznete na obchod@kds.cz, www.kds.cz.

Hlavním sponzorem soutěže je Remoska s.r.o. – www.remoska.cz.

Generálním sponzorem soutěže je firma VORWERK CS k.s. – www.vorwerk.cz.

Správná odpověď: FROSTHARD.

Výherci:  nůž od KDS Sedlčany získávají Eva Kovaříková z Velkých Pavlovic, Marie Myslivečková z Havlíčkova Brodu, Nikola Pelcová z Vítkova, Josef Vendl ze Šakvic a Pavel Nikita z Liberce. Remosku Gradient od firmy Remoska získává Lenka Zukalová z Rájce.

Gratulujeme!

 

Vánoční soutěž – třetí týden!