Knihu o grilování vyhráli….


Steak na grilu

Příprava jídla nad ohněm je zábava, k níž ovšem musíte vědět, jak vybrat správné palivo a gril, jak připravit oheň, jak ochutit a okořenit jídlo a jak poznat, kdy je hotové. Nakladatelství Euromedia Group k. s., IKAR uvedlo na trh knihu s názvem „Grilování – Recepty, techniky, náčiní“.  V knize najdete návody, jak připravit hamburgery, steaky, klobásy, žebírka, mořské plody a další. Možnosti grilovaných pokrmů nemají hranice. Ukažte, že jste mistry grilování, technicky dokonalí a ve výběru jídelníčku nápadití.

Soutěžní otázka:

Odkud pochází BARBECUE ? (viz Wikipedie)

 a) z indiánské tradiční kuchyně b) z řecké tradiční kuchyně c) z arabské tradiční kuchyně

 

 

 

 

 

 

Tři z vás dostanou knihu o grilování.

 

Pravidla soutěže:

Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 12. 8. 2012. Slosování výherců proběhne 13. 8. 2012.

Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!

Další podmínky soutěže najdete zde.

Informace o partnerovi soutěže:

Veškeré informace o firmě a jejich produktech naleznete na www.bux.cz.

Výherci:Monika Bačová-Dvůr Králové, Ladislav Novotný-Lázně Bohdaneč, Tomáš Jirka-  Praha

Gratulujeme!


Komentáře

Napsat komentář