Pro pět výherců Diář pro radost 2016!

Rubrika: Soutěže

Web www.chatar-chalupar.cz pro vás připravil VÁNOČNÍ SOUTĚŽ.

Soutěžte s námi v klasických týdenních soutěžích na našem webu od 30.listopadu do 27.prosince. Poté ze všech soutěžících vybereme jednoho, který získá vánoční cenu – šicí stroj Veronica.

Správná odpověď: 366.

Výherci: Dagmar Krejsová z Hodonína, Vilma Žádková z Třebechovic, Pavel Forčák z Plzně, Jan Kyncl z Poličky a Jiří Ševeček z Brušperku. Gratulujeme!

Tento týden pro vás jako výhru v naší soutěži máme připravený DIÁŘ PRO RADOST.

Do diáře si samozřejmě můžete zapisovat, co chcete další dny udělat. Na konci každého dne si ale také zapište, co jste zažili hezkého. Co vám udělalo radost, čím jste potěšili někoho jiného, za co jste vděční. Nemusí to být velké věci. Možná se jen usmějete na někoho, komu je smutno, nebo pomůžete někomu s něčím, co sám nezvládne. Když si budete tyto maličkosti zaznamenávat každý den, uvidíte, co se stane. Váš život bude hezčí. Uvidíte v něm úplně jiné věci, než jste viděli dosud.

 

Soutěžní otázka:

Kolik dní bude mít rok 2016?

 365 366

 

 

 

 

 

 

 

Pět z vás, kteří správně odpoví, dostanou Diář pro radost od diarproradost.cz.

 


Pravidla soutěže:

Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 13.12.2015. Vyhodnocení soutěže proběhne 14.12.2015.

Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!

Další podmínky soutěže najdete zde.
Informace o partnerovi soutěže najdete na: www.diarproradost.cz

Pro pět výherců Diář pro radost 2016!