Klasický kuchyňský ubrus pro tři soutěžící!

Rubrika: Soutěže

Správná odpověď: 11.

Výherci: Naďa Fialková z Děčína, Svatopluk Dřítek z Olšan a Hanka Kopalová z Prahy. Gratulujeme!

Každá neděle je svátkem

Rodinné oslavy, kdy se v malém domečku za jedním stolem scházela celá rozvětvená rodina i několik krát do roka a každá neděle byla ještě svátkem se nám trochu vytratili ze života. A to je veliká škoda. Možná je čas se zamyslet i k těmto návratům.

Kde tedy začít?

Nebojte se vytáhnout svátečný servis po babičce. Dezertní vidlička, sklenička na aperitiv.. to jsou detaily, které dělají zázraky. Krásu stolování oživí a dodá slavnostní charakter i ubrus. Právě takové ubrusy s příběhem přichází na náš trh z chráněné dílny Hand Made Company. Bavlněné ubrusy, běhouny, prostírání a zástěry různého dizajnu šijí v standardech ale i na míru. Na výběr máte vzory vhodné jak na chalupu tak pro domácnost s minimalistickým stylem.

Koupí ubrusu tak nejen zkrášlíte Vaše prostředí ale i podpoříte dobrou věc. V chráněné dílně nachází dnes práci pět lidí. Prodej je přímo na eshopu nebo formou zákazkové výroby pro penziony a restaurace, které chtějí podpořit lidi s omezenými možnostmi pracovat.

Prohlédněte si fotky pro inspiraci a hledejte odpověď na naši soutěžní otázku!


Pokud se Vám nechce čekat na štěstí a s jistotou chcete tuto krásu mít doma, využijte speciální nabídky pro chalupáře – doprava zdarma. Stačí napsat do poznámky chalupář.


Soutěžní otázka:

Kolik zástěr je aktuálně v nabídce nawww.svetubrusu.cz?

Jméno*
Příjmení*
E-mail:*
Ulice*
Město*
PSČ*

Tři z vás, kteří správně odpoví na naši otázku, získají ubrus od www.svetubrusu.cz.

Pravidla soutěže:

Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 4.6.2017. Vyhodnocení soutěže proběhne 26.6.2017.

Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!

Další podmínky soutěže najdete zde.

Informace o partnerovi soutěžě najdete na: www.svetubrusu.cz

 

Uložit

Klasický kuchyňský ubrus pro tři soutěžící!